Testfietsen zijn ook beschikbaar in uw omgeving

Testmogelijkheid bij de Pendix dealer

De Pendix eDrive ondersteunt jouw bij elke stap, tot het verdrievoudigen van je eigen trapprestaties. De krachtontwikkeling van de elektromotor is zo genuanceerd dat het natuurlijke trapgevoel behouden blijft. Om deze controle te waarborgen, wordt de trapas van de fiets tijdens de montage vervangen door een electromagnetische Pendix trapas. De nieuwe trapas maakt gebruik van een sensor om de kracht en de rotatie te meten die de rijder op de pedalen uitoefent. De besturing van de aandrijving verwerkt de signalen en berekent het proportionele vermogen van de motor. De spoelen van de elektromotor worden van stroom voorzien en genereren zo een magnetisch veld, waardoor de rotor draait en de berijder ondersteunt in zijn trapbeweging. De ketting of tandriem brengt vervolgens het gecombineerde vermogen van de motor en de rijder over op het achterwiel.

De Pendix motor is een borstelloze trapasmotor die speciaal voor gebruik op fietsen is ontworpen. Dit hangt samen met de positieve eigenschap dat er geen inwendige tandwielen nodig zijn. De Pendix aandrijving heeft geen slijtdelen en is absoluut geluidloos.

Bij Pendix willen we de best mogelijke kwaliteit leveren. Hiervoor beschikt de lokale productie in Zwickau over een hoge mate van geautomatiseerde processen die een constante kwaliteit garanderen. Onderdeel van het productieproces is dat tijdens elke productiestap de motor en de accu worden onderworpen aan kwaliteitscontroles. Naast deze kwaliteitscontroles worden er duurtesten uitgevoerd om de levensduur van Pendix producten te kunnen garanderen.

Testmogelijkheid bij de dealer

Pendix werkt samen met een groot aantal dealers die een testfiets aanbieden voor testritten. Je kunt alle Pendix partners vinden bij "Een dealer vinden". Stel het filter in op "Testfiets beschikbaar".

Naar een dealer vinden

Händler-Grafik