Vragen over de Pendix.bike PRO app

Waar kan ik de app downloaden?

U kunt de app voor uw Android-besturingssysteem vinden op https://android.pendix.app of voor uw iOS-besturingssysteem op https://ios.pendix.app

Hoe kom ik aan de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de app?

Bij het starten van de app wordt u gevraagd om een gebruikersnaam (=e-mailadres) en een wachtwoord te creëren. U kunt deze toegangsgegevens zelf aanmaken. Klik op de knop "Heeft u een Pendix account nodig? Registratie". Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in, inclusief de bevestiging van uw wachtwoord. U ontvangt dan een e-mail van ons met een verificatiecode in de opgegeven e-mailbox. Deze verificatiecode moet u in een laatste stap invoeren.

Hoe kan ik verbinding maken met de app?

Bluetooth kan worden geactiveerd en gedeactiveerd met de aan/uit-schakelaar op de Pendix. Voorwaarde: de ePower moet zijn ingeschakeld en de ring dient op te lichten. Voor handmatige activering van Bluetooth moeten de volgende stappen worden uitgevoerd:  1. Zet het ondersteuningsniveau op de ePower op "Smart". 2. Druk de Aan/Uit-schakelaar 5 seconden in. De lichtring begint rood te knipperen, d.w.z. dat de ePower klaar is om op de app aan te sluiten. 3. Zoeken, selecteren en aansluiten van de ePower in de app: als in de ePower al automatische Bluetooth is geactiveerd, pulseert de ePower niet rood, maar is hij klaar om verbinding te maken met de app zodra de batterij wordt ingeschakeld. Breng de verbinding niet tot stand via het ingebouwde Bluetooth-menu van Android of iOS. Dit kan tot gevolg hebben dat de verbinding in de app niet meer tot stand kan worden gebracht.

Wat kan ik doen in geval van verbindingsproblemen?

Bij verbindingsproblemen met het Pendix systeem kan het kortstondig in- en uitschakelen van de vliegmodus op uw mobiele telefoon helpen. Hierdoor wordt de Bluetooth-verbinding automatisch gereset. Daarna kunt u een nieuwe verbindingspoging starten in de app.

Wat kan ik doen als ik geen Pendix systeem kan vinden in de app?

Bij sommige mobiele telefoons en afhankelijk van het besturingssysteem is een "locatie delen" noodzakelijk. Het Pendix systeem kan alleen worden gevonden via Bluetooth als locatiedeling voor de app is geactiveerd in de instellingen van het besturingssysteem.

Waarom krijg ik geen update voor het Pendix systeem?

Dit kan verschillende redenen hebben: 1) Uw Pendix is al up to date. 2) De app heeft geen toegang tot het geheugen van uw telefoon. Afhankelijk van het besturingssysteem kan het nodig zijn om de update op het geheugen van de telefoon op te slaan voordat deze naar het Pendix-systeem kan worden overgebracht.

Hoe kan ik me registreren als dealer/servicepartner?

In de Pendix.bike PRO App opent u het menu en gaat u als volgt te werk: 1. Klik op "Naar het Pendix-portaal" 2. Meld u aan met de toegangsgegevens van de Pendix.bike Pro-applicatie op 3. Selecteer in het menu 4 "Servicepartner worden". Vul alle relevante velden in

Ondanks de registratie als servicepartner zijn de functies als servicepartner niet zichtbaar?

Afhankelijk van de instellingen kan het enige tijd duren voordat u de functies van de servicepartner ziet. U kunt dit proces versnellen door in het menu op "Uitloggen" te klikken en opnieuw in te loggen op de app.

Wat betekent blauw knipperen op de ePower?

Als uw ePower slechts korte tijd blauw en wit knippert, dan heeft u net de verbinding met uw accu verbroken of via een app tot stand gebracht. Als uw ePower alleen blauw knippert, dan is er een fout in het systeem. Gebruik onze Pendix.bike PRO App en ontdek wat het probleem is in de "Diagnose" sectie onder "Fiets". Meestal is er ook het punt "Meer informatie", dat u helpt om eenvoudige problemen zelf op te lossen.

De melding "Uw Pendix ondersteunt niet alle functies van de app" verschijnt in de app.

Deze melding verschijnt als de software op uw ePower al wat ouder is waardoor met name de weergave van de laadstatus niet wordt ondersteund door de ePower in de app. Ons updateprogramma zal u hierbij helpen.

Heeft u nog meer vragen?

Dan kan u met onze dealer locator een Pendix dealer bij u in de buurt vinden. Neem gewoon contact met hem op en stel hem uw vragen.

Ga naar onze dealer locator