retourvoorwaarden

Pendix Retoure - Hoe kan ik een terugkeer van goederen naar Pendix teweeg te brengen

Als een van onze producten aanleiding geeft tot een klacht, dan betreuren wij dit ten zeerste. Om uw retourzending zo snel mogelijk te kunnen ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk de volgende stappen in acht te nemen:

Stap 1: Registratie van de retourzending

Registreer uw retourzending op widerruf@pendix.de . Wij sturen u het bijbehorende retouretiket toe. Bij het verzenden van de oplaadbare batterijen van Pendix moeten de voorschriften voor het verzenden van gevaarlijke goederen in acht worden genomen. Retourneer de goederen niet opgehaald of zonder voorafgaande kennisgeving, omdat deze pakketten niet door ons kunnen worden geaccepteerd.

Stap 2: Vul het retourbon in.

Vul het retourformulier in en geef ons de reden van de retourzending. Alleen dankzij uw feedback kunnen we ons blijven verbeteren. Als uw reden voor het retourneren van een artikel "defect" of "verkeerde bestelling" is, neem dan vooraf contact op met onze service, zodat wij u eventueel kunnen helpen bij het vervangen van afzonderlijke onderdelen. U kunt onze service op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur bereiken op het volgende nummer: 0375/270 667 10.

Stap 3: Verpakking van de goederen, inclusief retourbon.

Verpak de retourzending inclusief accessoires en voeg de ingevulde retourbon bij. Bij het retourneren van de Pendix oplaadbare batterijen vragen wij u de voorwaarden voor het transport van gevaarlijke goederen in acht te nemen. Hier vindt u informatie over gevaarlijke stoffen en hun verzending.

Stap 4: Retouretiket aanbrengen

Plak de retourbon duidelijk zichtbaar op de verpakking. Als u de doos wilt gebruiken die wij u gestuurd hebben, plak of verwijder dan het oude verzendetiket.

Stap 5: Verzending

Start de verzending. Bewaar het bewijs van plaatsing en het volgnummer voor eventuele vragen.

De retourzending vindt plaats op basis van onze AGB's. Na ontvangst en onderzoek van uw goederen ontvangt u een creditnota.