Ombouwen van uw Cargo Bike Monkeys tot en eBike

Diverse modellen van het vrachtfiets merk Cargo Bike Monkeys zijn compatibel met de Pendix eDrive. Je kunt jouw fiets laten ombouwen tot e-bike door en Pendix dealer bij jouw in de buurt. Belangrijk om te weten: Om er zeker van te zijn dat een Pendix eDrive op jouw fiets gemonteerd kan worden, ga daarvoor eens langs bij een van onze dealers. Je kunt een dealers bij jouw in de buurt vinden in onze dealerzoekfunctie.


De onderstaande fiets is al uitgerust met een Pendix eDrive

Cargo Bike Monkeys Radlader, Turbolader

Deze foto is genomen door het  Cargo Bike Monkeys aan ons ter beschikking gesteld.

Bent u geïnteresseerd in het upgraden van uw Cargo Bike Monkeys met Pendix?

Stap 1: Controleer de installatievereisten

Voordat u uw fiets retrofit met een Pendix, is het belangrijk om de installatie-eisen te controleren. Als aan deze voorwaarden is voldaan, staat niets stap 2 meer in de weg.

Stap 2: Controleer de staat van de fiets

Na de installatievoorschriften moet u controleren of uw fiets geen schade heeft. Deze kunnen bijvoorbeeld ontstaan door ongevallen, veelvuldig gebruik en toenemende leeftijd. Een van onze Pendix dealers helpt u graag met een geoefend oog.

Stap 3: Converteer uw fiets

U kunt uw Pendix eDrive bij uw Pendix dealer bestellen en laten inbouwen.

Stap 4: Rijplezier

De belangrijkste stap: eindelijk kunt u rijden met uw achteraf gemonteerdeCargo Bike Monkeys! Wij wensen u steeds een veilige reis.

Heb jij je Cargo Bike Monkeys achteraf uitgerust met Pendix en wil je andere fietsliefhebbers helpen beslissen over een Pendix fiets? Stuur ons dan een foto van uw Cargo Bike Monkeys naar ons e-mail adres info@pendix.de zodat wij deze kunnen delen met geïnteresseerden in Pendix op onze website. Wij noemen je graag als bron van de foto.