Trekkingfiets met e

Wat maakt een fiets tot een trekkingfiets?

Familie mit Kinderanhänger und Pendixantrieb

Een trekkingfiets is de meest gekochte fiets in Duitsland. De reden hiervoor is de allrounder eigenschappen van dit type fiets. Het combineert de kenmerken van verschillende soorten fietsen. De banden zijn licht geprofileerd en smaller dan bij een mountainbike, maar breder dan bij een racefiets. De zithouding is sportief, maar toch vrij rechtop. Uitgerust met een bagagedrager en fietstassen is het de ideale reisgenoot.

Jij en je trekkingfiets

Je waardeert de dagelijkse geschiktheid van je trekkingfiets, je rijdt graag op de weg, maar ook op grind- en bospaden. Misschien maakt u zelfs uitstapjes met uw trouwe alleskunner. Maar vooral met bagage merk je dat het erg vermoeiend wordt als de berg komt of de dagbestemming nog ver weg is. Je hebt dus iets nodig dat je allrounder nog beter maakt en je helpt de inspanning te verminderen. Daarom hebben wij de Pendix eDrive ontwikkeld.

Uw trekkingfiets - afstelling

Trekking-E-Bike

Uitgerust met de Pendix eDrive krijgt je trekkingfiets vleugels en heb je nog meer plezier tijdens je tochten op of naast de weg. Zo veelzijdig als het gebruik van de trekkingfiets is, zo moeilijk is het om een productadvies te geven zonder meer gegevens te kennen. Daarom hebben wij onze "keuzehulp" ontwikkeld. Afhankelijk van uw route, uw extra bagage en de topografie krijgt u aan het eind een productadvies.

naar keuze hulp