Stadsfiets met e

Wat maakt een fiets tot een stadsfiets?

City E Bike mit Pendix

Stadsfietsen zijn de ideale begeleider voor comfortabele dagelijkse ritten en worden meestal gebruikt voor kortere afstanden binnen een stad of dorp. De hele fiets is ontworpen met het oog op comfort voor deze korte afstanden. Het begint bij het opstappen, want de meeste fietsen hebben een lage instap, gaat verder met het zadel, dat vaak breed is en vering heeft, het stuur is ideaal om meer rechtop op de fiets te rijden en de banden zijn vooral geschikt voor asfaltroutes. Stadsfietsen zijn vaak uitgerust met bagagedragers en fietsmanden aan het stuur, bijvoorbeeld om kleine aankopen mee te nemen.

Jij en je stadsfiets

Je houdt van je stadsfiets omdat het je dagelijkse compagnon is op weg naar de supermarkt, naar de bakker of naar je werk? Maar je zou hem nog vaker willen gebruiken als het niet ging om de kleine klimmetjes of het rijden met bagage? Met de Pendix eDrive hebben wij de juiste oplossing zodat je je geliefde fiets niet hoeft in te ruilen voor een nieuwe e-bike!

De oplossing voor uw verplaatsingen in de stad: de stadsfiets met Pendix eDrive systeem

City-E-Bike

De Pendix eDrive kan achteraf op uw bestaande stadsfiets worden gemonteerd. Zo blijft u trouw aan uw favoriete fiets en geniet u tegelijkertijd van alle voordelen van een e-bike. Afhankelijk van de lengte van uw dagelijkse woon-werkverkeer adviseren wij de Pendix eDrive 300 of Pendix eDrive 500 als ideale metgezel voor uw dagelijks leven.

Het mooie is dat je de accu gewoon thuis kunt laten als je een makkelijke route voor de boeg hebt, want de Pendix motor kan ook zonder accu gebruikt worden zonder merkbare trapweerstand.

Op de producten