Vind de e-bike aandrijving die bij je past.

Of het nu gaat om een stadsfiets, trekking fiets, mountainbike of bakfiets - de Pendix eDrive kan op bijna elke fiets worden gemonteerd. Je eigen favoriete fiets kan supersnel worden omgetoverd tot een krachtige e-bike.

Stadsfiets

Je kent de steile klimmen op je dagelijkse rit naar het werk maar al te goed. Of zelfs die lange weg naar de supermarkt. Maar je houdt van jouw stadsfiets, je kunt je geen andere fiets voorstellen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om een klassieke damesfiets of een moderne stadsfiets - met de Pendix eDrive hoef je je trouwe fiets niet af te danken - en geniet je tegelijkertijd van alle voordelen van een echte e-bike. Wel zo duurzaam.

Trekkingfiets

Fietstochten zijn je passie. Je bent graag actief. Over verharde wegen of gravel, onderweg in de wijngaarden of liever een tocht met vrienden in de Alpen? Jouw trekkingfiets is een trouwe en betrouwbare metgezel, universeel inzetbaar op alle tochten. Bijna onvervangbaar, maar niet perfect. Met de Pendix eDrive kun je nu ook langere afstanden afleggen - en volledig ontspannen aankomen op jouw bestemming. En natuurlijk kan dat ook mét bagage.

Mountainbike

Je voelt je op je gemak op onverharde ondergrond en op steile hellingen. Je houdt van het extreme en denkt zelden aan geasfalteerde wegen. Aan een nieuwe fiets denk je nog lang niet, je houdt te veel van je coole mountainbike. Maar je wilt steeds meer. Altijd doorgaan. Sneller. De Pendix eDrive geeft die extra kracht tijdens jouw ritten. Zodat zelfs hellingen van meer dan 20 % geen probleem meer zijn.

Bakfiets

Of het nu gaat om een duurzame levensstijl, fitness of kostenbesparingen - er zijn veel goede verklaringen voor de enorme groei van de markt van de bakfietsen en de transportfietsen. Steeds meer mensen laten hun auto staan en vervoeren kinderen en goederen met de bakfiets. Met de Pendix eDrive geef je je bakfiets vleugels: zet de motor aan en je zweeft van A naar B. En zelfs de kostbaarste lading bereikt veilig zijn bestemming met de Pendix eDrive.


In welk fietsmerk bent u geïnteresseerd?

Sinds 2015 zijn diverse fietsmodellen van verschillende fietsmerken achteraf uitgerust met onze Pendix. Omdat er maar een paar inbouwvoorschriften nodig zijn, is het aanbod van fietsmerken zeer groot. We hebben ze hier zeker niet allemaal. Maar misschien staat uw fietsmerk er al bij en kunt u er zeker van zijn dat ook uw fiets achteraf met een Pendix kan worden uitgerust.

A             B              C             D            E             F             G             H             I             J             K              L             M            N             O             P             Q             R             S             T             U             V             W             X             Y             Z


Montage

Wil je  weten of de Pendix eDrive op jouw fiets past? Geen probleem. Vraag gewoon advies aan een Pendix dealer bij jouw in de buurt of check hier de installatievereisten:

Installatie-vereisten


Voor jouw. Bij jouw Pendix dealer.

Je kunt de Pendix eDrive bij een van de vele Pendix dealers laten monteren en jouw favoriete fiets in een mum van tijd upgraden tot e-bike.

Een dealer vinden

 

Händler-Grafik