Vouwfiets met e

Wat is een vouwfiets?

Brompton mit Pendix

Een vouwfiets is, zoals de naam al doet vermoeden, een fiets die, in tegenstelling tot de klassieke vouwfiets, op meerdere punten kan worden ingeklapt. Door zijn compacte pakmaat en meestal relatief lage gewicht is het de ideale metgezel voor vakanties of zakenreizen per bus of trein. Op een vouwfiets zit je in de regel rechtop en comfortabel. De meeste vouwfietsen hebben kleine wielen en eenvoudige versnellingen, waardoor ze geschikter zijn voor kortere reizen. Er zijn echter ook varianten die een breder gebruik mogelijk maken.

Uw vouwfiets en u

U bent zakenman en reist naar afspraken met het openbaar vervoer en uw vouwfiets, of u bent vakantieganger en neemt de vouwfiets mee in uw camper of auto naar uw vakantiebestemming. U bent graag overal mobiel en er is niets praktischer dan uw vouwfiets hiervoor te gebruiken. Op reis met de vouwfiets staat u echter altijd voor de uitdaging om niet in het zweet op de vergadering aan te komen of de berg in het vakantiegebied te beklimmen zonder van de fiets af te moeten stappen?

Onze tip: Een Pendix eDrive helpt je!

Met de Pendix eDrive kan uw vouwfiets worden voorzien van extra vermogen. Heeft u een Tern of Brompton, dan wordt het vouwmechanisme in stand gehouden door een speciaal aangepaste motor. Voor fietsen van andere merken is het raadzaam vooraf contact op te nemen met uw dealer of ons. Elke Pendix ePower is geschikt voor vouwfietsen.

Op de producten