Er is een eBike-aandrijving voor iedereen

Of het nu gaat om stads-, trekking-, mountainbike- of laadfietsen - de Pendix eDrive kan op vrijwel elk framemodel worden gemonteerd en geeft je fiets extra momentum. Binnen korte tijd wordt je favoriete fiets omgetoverd tot een krachtige eBike.

Stadsfiets

Je kent maar al te goed de steile klimmetjes op de dagelijkse weg naar het werk. Of de lange weg naar de supermarkt. Maar je houdt van je stadsfiets, je kan je geen andere fiets voorstellen voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een klassieke damesfiets of een moderne stadsfiets - met de Pendix eDrive blijf je trouw aan je favoriete fiets - en geniet je tegelijkertijd van alle voordelen van een eBike.

Trekkingfiets

Fietstochten zijn je passie. Je wilt graag actief zijn. Over geasfalteerde wegen of grindpaden, onderweg in de wijngaarden of liever met vrienden in de Alpen? Je trekkingfiets is altijd je trouwe en betrouwbare metgezel, universeel toepasbaar op alle tochten.
Bijna onvervangbaar, maar niet onvervangbaar. Met de Pendix eDrive kunt u langere afstanden aan - en nog sneller rijden. En natuurlijk ook als je iets meer bagage bij je hebt.

Mountainbike

Op onverharde bosgronden en steile klimmetjes voel je je prettig.
Je vindt het een beetje extremer, verharde wegen zijn zelden een optie. Een nieuwe fiets komt niet in je huis, je houdt te veel van je stijlvolle mountainbike. Maar je wilt altijd meer. Nog verder. Nog sneller. De Pendix eDrive geeft u een extra boost op uw ritjes. Dus zelfs hellingen van meer dan 20 procent zijn voor u niet langer een probleem.

Lastfiets

Of het nu gaat om een duurzame levensstijl, fitness of kostenbesparingen - er zijn veel goede redenen voor de grote boom in transportfietsen. Steeds meer mensen verlaten hun auto en doen hun transport of winkelen met het laadwiel. Met de Pendix eDrive geeft je wielvleugels in de ware zin van het woord aan je fiets: motor aan en je zweeft heel gemakkelijk van A naar B, zelfs met zware ladingen. En zelfs de zoetste lading bereikt veilig zijn bestemming met de Pendix eDrive: je kinderen.

De opbouw

Wil je weten of de Pendix eDrive bij je favoriete fiets past?
Geen enkel probleem. Laat je gewoon door een Pendix-dealers bij je in de buurt adviseren.
Houd er rekening mee dat montage alleen mogelijk is door een geautoriseerde Pendix-dealer.

Voor jou. Bij je Pendix-dealer.

Je kunt de Pendix eDrive kopen bij een van de vele Pendix dealers, je favoriete fiets in een handomdraai laten installeren en upgraden of je nieuwe droomfiets van extra vermogen voorzien. Of het nu gaat om stads-, trekking-, mountainbike- of laadfietsen - de Pendix eDrive kan op vrijwel elk framemodel worden gemonteerd en geeft je fiets extra momentum.

Naar uw dichtstbijzijnde Pendix-dealer