High performance e-bike systeem voor elke fiets

News

Are you not sure which Pendix suits you? Just answer a few questions about your bike and your route in our configurator and we will recommend the product that suits you best. Finally, you can have the dealer in your area displayed.

To the configurator


Getriebeloser Direktantrieb mit zwei Lithium Ionen Akkus mit 300Wh und 500Wh

Eén systeem dat op elke fiets past

Motor aan. Motor uit. Jij beslist.

Bergop met trapondersteuning of op pure spierkracht - met de Pendix eDrive bepaalt je zelf wanneer jouw fiets een e-bike wordt. Of je nu op weg bent naar kantoor of om boodschappen te doen in de stad, Pendix maakt het dagelijks leven gemakkelijker - en leuker. Voor het ultieme rijplezier heeft Pendix een universele aandrijving ontwikkeld die op vrijwel elk framemodel kan worden gemonteerd. Zo wordt jouw fiets op een eenvoudige manier een krachtige e-bike.

Meer informatie

De Pendix eDrive past op alle soorten fietsen

Of het nu gaat om een stadsfiets, trekkingfiets, mountainbike of bakfiets - de Pendix eDrive kan op bijna elk frametype worden gemonteerd en maakt van jouw favoriete fiets in korte tijd een krachtige e-bike.


Voor jouw. Bij jouw Pendix dealer.

Je kunt de Pendix eDrive bij één van de vele Pendix dealers monteren en jouw favoriete fiets in een mum van tijd upgraden tot e-bike. Of een nieuwe droomfiets van extra vermogen laten voorzien.

Naar dealers zoeken

Händler-Grafik

Top 5 FAQ's

Waar kan ik de Pendix eDrive kopen?

De Pendix eDrive is verkrijgbaar bij onze officiële dealers. U kan via onze dealer locator een dealer vinden bij u in de buurt. U kunt de Pendix eDrive en accessoires ook kopen in onze online shop en ze naar u of naar uw dealer laten verzenden.

Hoe verloopt de installatie van de Pendix eDrive en kan ik deze zelf installeren?

Wij raden u aan de Pendix eDrive door een erkende dealer te laten installeren. De dealer controleert ook de staat van uw fiets en de compatibiliteit met het aandrijfsysteem. Dit garandeert u een goed advies en een veilige reis. Als u de ombouw nog steeds zelf wilt doen, kunt u de Pendix eDrive kopen in onze online shop. In dit geval leveren wij u ook een gereedschapset.

Hoe kan ik de Pendix eDrive kopen als er geen dealer in mijn buurt is?

Neem contact op met een dealer die u vertrouwt. Uw dealer kan de Pendix eDrive ook bij ons bestellen en op uw fiets monteren. Als u er zeker van bent dat u de Pendix eDrive zelf kunt installeren, kunt u deze ook bestellen in de Pendix online shop en bij u laten bezorgen.

Welke extra kosten kan ik verwachten na aankoop van Pendix eDrive?

Om uzelf en andere weggebruikers niet in gevaar te brengen, moet u de Pendix eDrive alleen op een technisch onberispelijke fiets monteren. Het kan nodig zijn om slijtagegevoelige onderdelen (remblokken, ketting, enz.) te vervangen, defecte onderdelen te vervangen of extra onderdelen (bijv. verlichting) te installeren. Neem contact op met een geautoriseerde Pendix dealer in uw buurt voor meer informatie. Afhankelijk van de compatibiliteit van de reeds op de fiets aanwezige onderdelen kan het nodig zijn om nieuwe kettingringen voor de Pendix traparm (4x104mm, 4x64mm), een extra klembeugel voor de bevestiging van de batterijhouder of een nieuwe zijstandaard te kopen. Dankzij het lage energieverbruik en de lage slijtage zijn de bedrijfskosten zeer laag. Een regelmatige inspectie  zoals bij uw conventionele fiets is wel aan te bevelen .

Waar kan ik de Pendix eDrive testen?

Gebruik de Pendix Dealer Locator om een dealer in uw buurt te selecteren en een testrit aan te vragen. Let bij het zoeken naar dealers op de opmerking "Testfiets beschikbaar".